AEG LTX7E273E felültöltős mosógép

Nézd meg videóinkat és képeinket ! (5 videó, 10 kép)
Kifutott

Márka: AEG

Cikkszám: 30973

Kategória: Felültöltős mosógép

Típus: LTX7E273E

Kifutott termék!
A forgalmazás utolsó napja: 2022.02.15.

Értékelés: 4,7 · 104 vélemény

Tulajdonságok, letölthető anyagok

AEG LTX7E273E felültöltős mosógép
Méretek
szélesség, magasság, mélység
400mm × 890mm × 600mm
Súly 61 kg
Osztály D
Kivitel felültöltős
Mosási hatékonyság A
Centrifugálási hatékonyság B
Max. centrifuga fordulat 1200 ford/perc
Visszamaradó nedvességtartalom 53 %
Max. ruhatöltet 7 kg
Energiafogyasztás > 0,69 kWh
Vízfogyasztás 45 l/ciklus
Zajszint (mosás) 49 dB(A)
Tömegkiegyenlítés van
Dob űrtartalma 42 l
Üst anyaga carboran
Vízcsatlakozás hideg
Extra tulajdonságok - ProTex
- OptiSense
- Aqua Control
- pillanatmegállítás
- ECO Spray mosási technológia
- ÖKO inverter motor
- Habérzékelési rendszer öblitésnél
- Gőzfunkciók
- áramszünet memória funkció
- lágy ajtónyitás, dobpozícionálás
- Woolmark Green minősítés
- kapcsolós mosószeradagoló por/folyékony mosószerhez
- közepes méretű LCD-kijelző, érintőkapcsolókkal
- Silent System
- átfolyásmérő
- késleltetett indítás
- AutoOff funkció
Fontosabb programok Pamut, Műszál, Kímélő, Gyapjú plusz, Gőzfrissítés, Antiallergén, 20 perc 3kg, Kültéri sportruházat, Paplan, farmer

Videók

Nézd meg a LTX7E273E AEG felültöltős mosógép videóját
Nézd meg a videóját
Nézd meg a mosógép választást bemutató videóját
Nézd meg a felültöltős mosógép beüzemelés videóját
Nézd meg a prosense töltetérzékelő technológiát bemutató videóját

Vélemények

4,7
104 értékelés
5
4
3
2
1
igazolt vásárló
Anonim, 2022. jan. 03. 18:47
Anyaga minőségi, ár/érték megfelelő, igaz mi AEG mosógépet vettünk, de minden egyszerű és könnyen kezelhető rajta.
Ami tetszik: A tájékoztatás nagyon pontos és precíz, a termék kiváló.
Ami nem tetszik: Nem tudok ilyet.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. dec. 20. 14:12
Korábban Siemens mosógépet használtunk, de mivel nem találtunk felültöltős gépet, az AEG-re esett a választás.
Ami tetszik: Eddig nagyon meg vagyok elégedve, szépen most halk, tökéletesen teszi a dolgát.
Ami nem tetszik: Eddig nem tapasztaltam
igazolt vásárló
Anonim, 2021. dec. 08. 14:53
Nagyon szeretem , mert hallkan mos és a programoknak az idejét tetszésem szerint tudom modosítani.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. dec. 05. 20:20
Összességében elégedett vagyok a termékkel.
Ami tetszik: Halk, szépen mos, jó programok, hatékony mosás.
Ami nem tetszik: Egyelőre nem tapasztaltam.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. dec. 03. 17:40
Szinte minden háztartási gépünk AEG, vagy Elektrolux. Régi mosógépünk egy 17 éves Elektrolux gép volt, soha semmilyen meghibásodása nem volt ez idő alatt. Még hibátlanul működött, de szerettünk volna egy korszerűbb AEG gépet.
Ami tetszik: Nagyon egyszerű a menü rendszere. Halkan működik, energiatakarékos. Az inverteres motorjára 10 garanciát adnak.
Ami nem tetszik: Nem jelentkezett hátrány eddig.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. nov. 29. 16:46
Régi ÖKO Lavamat cseréje - csak AEG-ben gondolkodtam!
igazolt vásárló
Anonim, 2021. nov. 29. 12:47
Mosógép csere! Ez a mosógép tudja azokat a műszaki, mosási paramétereket amiket a termékkel szemben támasztottam.
Ami tetszik: AEG. Ez bizony minőségi mosógép
Ami nem tetszik: Lehetne kedvezőbb az ára, mondjuk kb 160 000ft.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. nov. 28. 15:37
A családban AEG termék van, és meg vannak vele elégedve ezért döntöttem termék vásárlása mellett
Ami tetszik: Már minden programot kipróbáltam volt amire kicsit nehezen jöttem rá de nagyon szeretem szépen mos csendes, meg vagyok vele elégedve!
Ami nem tetszik: Egy hátrányát találok hogy az öblítőt nem igazán érzem a ruhákon ezt nem tudom mi okozza de ez problémám!
igazolt vásárló
Anonim, 2021. nov. 27. 19:37
Mosógép csere
igazolt vásárló
Anonim, 2021. nov. 25. 00:27
Csendes gép, de átgondolatlan, logikátlan, nyögvenyelős kezelő felülettel. - Viszont az összes ilyen, így hiába válogatok, a jelenlegi hulladék felhozatalhoz képest még egy egész jó gép... (Még évekig vissza fogom sírni az AEG Öko lavamat 21000-est, de sajnos az 21 év szolgálat után feladta a küzdelmet... - Nagyon remélem, hogy a gyártó valamennyit megtartott a régi minőségből, és pár évig ez is szolgálni fog. )
Ami tetszik: Tényleg baromi csendes gép. Az érintőgombok megkönnyítik a gép tisztítását. (Csak azt nem értem, miért tettek rá 4 mikrokapcsolós gombot is... )
Ami nem tetszik: A kezelő felülete nyögvenyelős: Annak ellenére, hogy van egy le-fel állításra alkalmas kezelőszerve, (a nagy tekerőgomb) ezt csak a program kiválasztására használja, holott tele van le és fel állítandó mennyiségekkel. (Hőmérséklet, indítás késleltetés, program időtartam... ) Ezeket az érintőgombok pumpálásával lehet állítani, és csak egy irányba. Ha az ellenkező irányba kell állítani, akkor körbe kell pumpálni a millió beállítási lépésen, ami elég keserves. Ezt úgy kellett volna programozni, hogy a vonatkozó érintőgomb csak kiválasztja az állítandó mennyiséget, és a tekerőgombbal állítom - bármelyik irányba. (Persze, kellene egy plusz gomb, amivel a programot is ki lehet választani állítandó mennyiségnek. ) Viszont ott van a felesleges ki és bekapcsoló gomb, (ami amúgy sem kapcsolja ki a gépet, mert ez is csak egy nyomógomb, nem áramtalanít, csak alvó állapotba küldi a gépet - értelmetlenül. Ilyen funkciónak csak olyan szerkezeteknél van értelme, amit távolról akarok bekapcsolni. Egy mosógépen nyugodtan lehet elektromechanikus "rendes" kapcsoló, ami kikapcsolt állapotban teljesen áramtalanítja a gépet. ) Erre a gombra rá kellett volna programozni a mosóprogram választás funkciót. Vagyis a hardver jó, de a programja ennek is vacak.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. nov. 22. 15:47
Kiváló ár-erték arány
igazolt vásárló
Anonim, 2021. nov. 16. 12:02
Kukába való szemét ami 70 ezret sem ér, nemhogy 170 ezret! Ne vásárolja meg senki, egyszerűen nem javaslom! Olyan gyári hibák vannak beépítve ami miatt biztos vagyok benne, hogy a garanciális 5 évre tervezték és körülbelül annyit is fog kibírni, nem többet.
Ami tetszik: Ha épp működtek rajta az érintőgombok (amik vizes/nedves kézzel nem igazán, valamint néha egyéb okból sem) és nagy zajok illetve rázkódás árán mosott, végülis a ruhákat szépen kimosta, jól centrifugázott gyűrődés nélkül 800-as fordulaton is. A régi mosógépem 1000-es fordulata után 2-3 napig száradtak a ruhák, ezzel a mosógéppel 800-as fordulaton is már másnap el tudtam rakni a szekrénybe. A pamut program még idő rövidítéssel is nagyon szépen mos, tényleg kíméli a ruhákat, illetve kipróbáltam a fehérítést is, elég jól működött, igaz ez nagyban függ a fehérítőtől illetve a mosószer minőségétől. A gőz funkció nagyon jó volt, az ágyneműk és törölközők tényleg olyan tiszták voltak utána mint mikor megvásároltam. Ez minden előny amit el tudok mondani, hátránya sajnos sokkal több volt: (
Ami nem tetszik: Mivel a fürdőszobába csak felültötős mosógép fér be és a 17 éves Fagor mosógépem tönkrement, sajnos alkatrészt már nem tudtam beszerezni hozzá, ezért kénytelen voltam újat vásárolni. A leírások és tudás alapján választottam az egyik legdrágább mosógépet valamint az 5 év garancia illetve a 10 év motorgarancia miatt. Sajnos azzal a tapasztalattal "gazdagodtam", hogy ma már nem léteznek márkák, teljesen mindegy, hogy mi van a tetejére írva, szó szerint egy összehányt szemét mind. Két példányt hoztak ki részemre ebből a típusból, mindkettő hibás volt, úgy döntöttem a harmadikat már nem kívánom megtekinteni, ha lehet inkább mosni szeretnék: ) Az első mosógép kijelzője nem volt rendesen rögzítve, kézzel is kb 3-4 mm-t tudtam "lötyögtetni" ami azt eredményezte, hogy centrifugázásnál (és néha mosás közben is) a mosógép a rázkódása miatt a kijelzőt nekiverte a felnyitható ajtó szélének.
Mivel a mosógép 2 napot töltött el nálam az összes programot és funkciót kipróbáltam, így releváns véleményt tudok alkotni róla, remélem ezzel segítek másoknak a vásárlás előtti döntésben.
A víz szivattyúzása közben a szivattyú iszonyatosan hangos volt, teljesen megdöbbentem rajta, illetve amikor bekapcsoltam a gőz funkciót, hogy azzal fejezze be a mosást, akkor egyrészt az idő visszaszámláló olyannyira nem működött, hogy a 0 percet néztem a kijelzőn még kb 20 percig mire engedte kinyitni az ajtót. Az ajtó pedig olyat kattant mikor elengedte az automata zár, hogy azt hittem letörött valami benne. S bár a mosásokat csipogással jelzi a végén, ha a gőz funkciót hozzáadtam nem csipogott. Centrifugázásnál összevissza rázkódik az egész, még 800-as fordulaton is (tökéletesen oldalra és hátrafelé kivízszintezve, 1, 5 cm vastag rezgéscsillapító mosógép alátéten) , a régi mosógépem szó szerint meg se moccant még 1000-es fordulaton sem!
A centrifuga fordulatszámot csak 200-asával lehet módosítani amin meglepődtem, a legtöbb mosógépen 100-asával van. Tehát csak 400-600-800-1000-1200 fordulatokat tud. A csak centrifuga funciónál nem is lehet fordulatot választani, 1200 van csak és kész. A legtöbb mosási program idő rövidítés nélkül minimum 3-4 órás, ami szerintem nagyon hosszú. A 20 perces 3 kg-os gyorsmosás igazából használhatatlan, maximum az állott ruhák felfrissítésére javasolnám. A farmer mosás nagyon gyűrte a nadrágokat, ezért azokat inkább pamut mosásba rakjuk be, vagy vásároljuk az olcsóbb típust nyugodtan amin nincs ez a funkció, mert igazából nem is kell. Ugyan a mosógép maga 7 kg ruhát tud, de azt kizárólag a pamut programmal, az összes többinél 1-2-3 kg-ot ír ki. Ugyan elindul a mosás akkor is, ha ennél többet rakunk bele, de akkor tényleg nem lesz olyan jó. A paplan és az outdoor mosásokat nem próbáltam, ezért ezekről nem tudok nyilatkozni.
A második példány amit kihoztak annak a kijelzője a középső fekete rész amin az érintőgombok vannak fel volt középen púposodva, szó szerint be tudtam dugni alá az ujjamat. Ugyan be nem kapcsoltam azonnal küldtem vissza, de valószínűsítem, hogy a gombok nem működtek volna rajta.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. nov. 15. 20:28
A 2+3 év garancia, no és a 10 év garancia az inverteres motorra
Ami tetszik: Fogyasztás
Ami nem tetszik: Még nem tapasztaltam mi a hátránya
igazolt vásárló
Anonim, 2021. okt. 10. 11:31
Eddig müködik.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. okt. 08. 15:47
igazolt vásárló
Anonim, 2021. szep. 29. 16:16
Egy azonos márkájú készüléket cseréltünk le ere az újra.
Ami tetszik: Nagyon okos készülék.
Sok jó programot kínál.
Halk, víz- és energiatakarékos.
Ami nem tetszik: Egyelőre hosszabbnak tűnik a programok futamideje.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. szep. 19. 17:40
Elégedett vagyok a mosógéppel, a leírásnak megfelelő.
Ami tetszik: Kis helyen elfér. Halk, még 1200-as fordulatú centrifugázásnál is. A mosószeradagolója könnyen, gyorsan, tökéletesen tisztítható.
Ami nem tetszik: Még nem tapasztaltam.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. szep. 17. 13:15
igazolt vásárló
Anonim, 2021. szep. 06. 20:47
Az interneten kerestem, korrekt értékelés alapján választottam a terméket.
Ami tetszik: Könnyen kezelhető, mutatós és szépen mos.
Ami nem tetszik: nincs
igazolt vásárló
Anonim, 2021. szep. 01. 11:15
Azért választottam ezt a márkát, mert megbízható, nem okozott csalódást
igazolt vásárló
Anonim, 2021. aug. 13. 13:56
Idős szüleim számára rendeltem a mosógépet, az előző újabb változatát, azzal 15 éven keresztül nem volt semmi gond, remélem, ez is beválik.
Ami tetszik: Könnyen kezelhető panel, ruha súlyának érzékelése, halk működés.
Ami nem tetszik: Rövidebb mosási időhöz vagyok szokva, de ez csak megszokás kérdése.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. aug. 05. 12:10
A régi készülékem tönkrement és egy megközelítőleg hasonló tudású remélhetőleg hosszú élettartamot elérő gép mellett döntöttem.
Ami tetszik: Csendesen mos, a programozási lehetőségek megfelelőek. A késleltetett indítás kifejezetten előny.
Ami nem tetszik: Nincs hátrány
igazolt vásárló
Anonim, 2021. jul. 07. 12:41
Az elvárásaim talán túl magasak voltak a műszaki leírások alapján. Nem látom a különbséget a mosott ruhákon az előző mosógéppel való mosáshoz képest.
Ami tetszik: Halk centrifugálás.
Ami nem tetszik: Alap beállítások esetén sokáig 3-4 órán keresztül mos, bizonyos mosásoknál (többségénél) 72 liter vizet fogyaszt, a gőzölésnél max. 1 kg ruhát ajánlanak a mosógépbe helyezni a megfelelő minőség eléréséhez. Az alap és a mért ruha beállítása között nincs nagy eltérés. Ezekért a funkciók miatt vásároltam meg ezt a márkát és típust (víz fogyasztás, gőzölő funkció, mosandó ruha mérése).
igazolt vásárló
Anonim, 2021. jún. 20. 06:46
Azonos márkájú, több mint húsz éves termék meghibásodása miatt vásároltam újat.
igazolt vásárló
Anonim, 2021. ápr. 12. 17:23
Csendes, nagyon jól mos
Ami tetszik: Könnyen kezelhető, mosóprogram hossz módosítható.
Ami nem tetszik: Nem tapasztaltam eddig