Tartósíts aszalással!KonyhavarázsA nyár legszebb hónapjában is bőven van lehetőség a befőzésre, savanyításra, tartósításra. Az egyik méltatlanul mellőzött tartósítási mód az aszalás. Mutatjuk, hogyan csináld. |
Aszalt paradicsom házilagKonyhavarázs
Paradicsom, bazsalikom, tenger gyümölcsei, jobbnál jobb könnyed ebédek és ízletes vacsorák. Nincs nyár mediterrán alapanyagok, ételek nélkül. Otthon is elkészítheted az ízletes asztalt paradicsomot, ha aszalóprogramos sütőd van! tovább ›
|
Fagyassz! Kóstolj! Élvezd! Jégkockavariációk csak ínyenceknekKonyhavarázsA nyári melegben bizony jól esnek a hűs italok. Ha valami egészen különleges attrakcióval szeretnéd meglepni vendégeidet, készíts egészséges jégkockavariációkat számukra! tovább › |
Szték zöldborsmártással, fejes salátávalKonyhavarázs
Szereted az igazán szaftos, ízletes húsételeket? Fördős Zé szték-receptjét muszáj kipróbálnod. Készítsd indukciós főzőlapon! Igazán tavaszivá a hozzá kínált citrommal meglocsolt fejes saláta teszi. tovább ›
|
Csodálatosan omlós lazac gőzsütőbenKonyhavarázs
10 perc alatt elkészül gőzsütőben vagy serpenyőben az omlós lazachús. A finom, laktató lazac tökéletes gyorsétel rohanós hétköznapi estéken és ráérős vasárnapokon is. tovább ›
|
Kalácsmaradékból pudingKonyhavarázs
Sajnálod kidobni a megszikkadt kalácsot? A kiszáradt kalácsból fantasztikus finomságot varázsolhatsz az asztalra! Készítsd el a kalácspudingot! tovább ›
|
Váratlan vendégek? 2 biztos tipp, mely percek alatt elkészíthetőKonyhavarázs
A húsvéti ünnepek alatt ka családi és baráti látogatások egymást érik. A hívatlanul kopogtató, váratlan látogatók a Márkabolt.hu tippjeivel mostantól nem lephetnek meg! tovább ›
|
Erdélyi ételremek húsvétraKonyhavarázs
Ha valaha megkóstoltad, soha nem felejted el a húsvéti töltött bárány húsának ízét. Zsenge, omlós, ízletes: ha hozzájutsz megfelelő bárányhúshoz, ne hagyd ki! Mutatjuk a receptet. tovább ›
|
Epres vanília flan CombiSteam gőzsütőbenKonyhavarázs
Valentin-nap kiváló apropó ahhoz, hogy a romantikus vacsorák egyik kötelező kellékét, az epret bemutassuk. Tudtad, hogy egészen a 14. századig csak ételdekorációnak használták az epret? tovább ›
|
Téli vitaminbomba a céklaKonyhavarázsA cékla amellett, hogy kedvelt természetes színezőanyag, csökkenti a vérnyomást, és akár még a cukrot is helyettesíthetjük vele süteményeinkben. Főzve, grillezve, salátában egyaránt kiváló, ráadásul szinte egész évben szezonja van.
tovább ›
|