Electrolux Create 5 robotgép: mindenkinek kell egy kukta

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2022.05.24. 21.06 | Módosítva : 2022.06.01. 06.16

Egy verseny szorításában, és néha otthon a konyhában is, minden perc számít. Ilyenkor hatalmas segítség egy Electrolux multifunkciós robotgép. Tésztát dagaszt, krémet kever, kemény habbá veri a tojásfehérjét vagy éppen húst darál – mindenben a kezed alá dolgozik. Mint egy szorgos kukta, aki az előkészítéssel járó fáradságos munkát elvégzi. 

A gyöngyházfekete színű, 1200 Watt teljesítményű Electrolux E5KM1-6GBP robotgép 5 literes  rozsdamentes acél keverőtállal rendelkezik. A keverőtál stabilan illeszkedik a talpra, így nagyobb tésztamennyiség esetén sem kell attól tartanod, hogy felborul. A kar bolygókeveréses, ez biztosítja, hogy a tészták minden nedves és száraz összetevője alaposan össze legyen keverve. A habok, krémek és tészták is egyenletes és sima állagúak lesznek, akár kisebb, akár a teljes adagos recepteket készíted el. 

A robotgép 1200 W teljesítményű, 6 sebességfokozattal és impulzus funkcióval szerelték fel. Tartozékai között habverő, dagasztókar, tapadásmentes keverőszár, különböző reszelő és szeletelőkések valamint húsdaráló feltét is található. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a tejszínhabtól a tésztadagasztásig mindennek az állaga tökéletes lesz.

Az egyes sebességfokozatokon és keverőkarokkal (dagasztókar, keverőszár, habverő) különböző keverékek és krémek készítése válik lehetővé az Electrolux E5KM1-6GBP robotgéppel. Kettes sebességfokozaton a dagasztókar segítségével nehéz keverékek (pl. kenyér, pizza tészta, vagy kelt tészta készítésére alkalmas. Legfeljebb négyes sebességfokozaton a lapos keverőkarral közepesen nehéz keverékek készítésére alkalmas, például palacsintatésztára vagy piskótakeverékre. Legfeljebb hatos sebességfokozaton a habverővel könnyű keverékek, például krémek, tojásfehérje keverésére felel meg.  Az impulzus funkcióval a habverő segítésével szakaszos keverésre alkalmas. Legfeljebb négyes sebességfokozaton a húsdaráló feltéttel darált hús és kolbász/húsgombóc készíthető. Csirkehús, sertéshús, marhahús csont nélkül darálható.