Töltött padlizsán szarvasgombás szósszalKonyhavarázs
Aki imádja az olasz ízeket, annak most mutatunk egy igazán különleges, vacsoraasztalra is kiváló vendégváró töltött padlizsán receptet, melynek hozzávalói Electrolux gőzsütőben sülnek tökéletesen krémesre. tovább ›
|
Prosciuttos pizza SteamBake sütőbenKonyhavarázs
A prosciutto tökéletes pizza feltét, melyet igazi olaszos ízvilág kört ebben a receptben. A SteamBake sütőd számos jó tulajdonságát kihasználhatod ahhoz, hogy elkápráztasd a családod az éttermi minőségű pizzáddal. tovább ›
|
Barack, szilva, meggy, cseresznye: egyszerű befőtt tartósítás AEG gőzsütővelKonyhavarázs
A cseresznye, meggy, őszibarack vagy szilva nemcsak dzsemek és lekvárok kiváló alapanyaga, hanem befőtteké is. A magházas gyümölcsökből készült befőttek tartósításához mutatunk egy nagyon egyszerű receptet, amelyben az AEG gőzsütők sokoldalúságát használhatjuk ki. tovább ›
|
Baszk sajttorta AEG SteamPro sütőbenKonyhavarázs
A baszk sajttorta, vagy más néven "Basque Burnt Cheesecake", egy spanyol eredetű, de világszerte ismert sütemény. Bár nevében szerepel a "sajttorta" kifejezés, lényegesen különbözik a hagyományos, sima textúrájú sajttortáktól. tovább ›
|
Táblás csokoládé házilagKonyhavarázs
Szuper gasztroajándék, de minőségi desszerthez is kiváló a házi táblás csokoládé. A mutatós finomság számos ízkombinációban készíthető. Receptünk alapján a különleges diós-aszalt gyümölcsös és az izgalmas chilis-sáfrányos változatot is mindenképpen próbáljátok ki. tovább ›
|
Banános palacsinta baconnel és juharsziruppalKonyhavarázs
Az édes juharszirup és a sós bacon a mini palacsinta tortában izgalmas íz-élményeket rejteget. Tartalmas, energiadús reggeli lesz belőle, de délutáni nasinak is kiváló. Indukciós főzőlapon készítve percek alatt kész. tovább ›
|
Burgonyás csavart kenyér Electrolux SteamBake sütőbenKonyhavarázs
A burgonyás kenyeret azért szeretjük, mert napok múlva is friss, kellemesen puha kenyeret ehetünk. Kiadós és nagyon finom, nem szárad ki. tovább ›
|
Hajdinás kenyér bazsalikommal és kakukkfűvel SteamBake gőzsütőbenKonyhavarázsHosszasan kel a hajdinás kenyér, cserében viszont szép bélzetű, ruganyos kenyeret kapunk, ami ráadásul gluténmentes. A megkelt kenyér sütési ideje 30 perc, SteamBake funkció aktiválásáva,200 Celsius fok hőmérsékletű sütőben, a 2-es polcszinten 150 ml víz hozzáadásával. tovább › |
Graham zsemle Electrolux SteamBake sütőbenKonyhavarázs
Diétákban is jól alkalmazható a graham lisztből sütött kenyér, pékáru. SteamBake sütőben ropogós héjú és puha bélzetű lesz a zsemle. tovább ›
|
Grissini Electrolux SteamBake sütőbenKonyhavarázs
Az olasz konyha megunhatatlan klasszikusa a grissini, vagyis kenyérrúd, mely kelesztéssel készül, búzalisztből. Ropogós és ellenállhatalanul finom. Készíthető sajttal, paradicsommal, olivabogyóval megbolondított tésztából is, de önmagában is fenséges. tovább ›
|