Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Ajándék Ariel és Lenor minden elöltöltős és felültöltős mosógéphez, illetve mosó-szárító géphez

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2017.03.13. 15.21 | Módosítva : 2017.03.17. 20.13

Electrolux felültöltős vagy elöltöltős mosógép, illetve mosó-szárító gép vásárlása esetén ajándékba adunk egy hatalmas, körülbelül 50 mosásra elegendő Ariel mosószert, illetve Lenor öblítőt tartalmazó csomagot.

Ha 2017. március 2. - május 30. között vásárolsz a markabolt.hu webáruházban vagy szaküzleteiben elöltöltős vagy felültöltős mosógépet, illetve mosó-szárítógépet, akkor nemcsak egy remek, megbízható háztartási géppel leszel gazdagabb. Ugyanis ebben az időszakban minden Electrolux elöltöltős mosógép, Electrolux felültöltős mosógép, vagy mosó-szárítógép vásárlásakor egy minőségi mosószercsomaggal is megajándékozunk!

Az ajándékcsomag 1 flakon Ariel Mountain Spring folyékony mosószert, 1 flakon Lenor Gold Orchid öblítőt és 1 flakon Lenor Sensitive Pure care   öblítőt tartalmaz. A  normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett ezek körülbelül 50 mosásra elegendőek. A biztos ajándék akkor kerül postázásra, ha a vásárláskor kapott blokk vagy számla dátuma 2017. március 2. és május 30. közé esik, valamint a bizonylaton pontos adatok szerepelnek. Az ajándékcsomag igénylésének pontos menetéről kollégáinknál érdeklődj!

Az Electrolux EWW1476WD elöltöltős mosó- szárító gépben a ruhák nem lesznek túlmosva vagy túlszárítva. Ez az Electrolux DualCare mosó-szárító gép képes automatikusan a töltethez igazítani a program hosszát. Mindegy, hogy mekkora töltetet mosol, a gép csak annyi ideig mossa a ruhákat, amíg azok tiszták lesznek, és éppen csak addig szárítja, amíg megszáradnak.

Ez a mosó-szárítógép  csendes, tartós és hatékony inverter motorral működik. Az inverter motorra az Electrolux 10 év garanciát vállal.

Markabolt.hu Tipp: Melyik Electrolux mosógépet vinnéd haza? Válaszd ki most kedvenc modelledet!